WONING VERKOPEN? NO CURE NO PAY, 1% COURTAGE!

Je bent voornemens om jouw woning te verkopen?

Het verkopen van een woning is een complexe zaak en vereist specialisme. Met MakelaarsHome ben je zeker van verkoop met een aanmerkelijk hogere opbrengst dan die de gemiddeld wordt gerealiseerd. Bovendien wordt een woning via ons relatief snel verkocht. Onze werkwijze is een kwalitatief hoogwaardige dienstverlening, transparant, doeltreffend en werkend op volledige No Cure No Pay basis tegen een tarief van 1% courtage.

Afspraak bij jou thuis

Als je ons benadert voor de verkoop van jouw woning dan maken wij een afspraak bij jou thuis om de woning uitvoerig van binnen en van buiten op te nemen, om vervolgens de waarde en de vraagprijs te bepalen. Je wordt in dit persoonlijk gesprek volledig en vrijblijvend geïnformeerd over de verkoopprocedure. Na dit vaak "informele" gesprek. Komen wij binnen 48 uur terug via de mail voor de opbrengstwaarde alsmede de geadviseerde vraagprijs.

In deze verslaglegging staat naast de verwachte opbrengstwaarde en onze advies-vraagprijs de buurtinformatie, referentieobjecten welke in een vergelijkingskader ter onderbouwing van de waardering dienen en een omschrijving van de woning. Ook wordt het totale verkoopproces nog eens herhaald in ons stappenplan bij verkoop.

Full service 

Bij de verkoop van jouw woning nemen wij alle zorg uit handen. We willen een zo goed mogelijke presentatie op funda en resultaat realiseren, maar we zijn er ook om te voorkomen dat er zich na de verkoop onverwachte ontwikkelingen voordoen. Bijvoorbeeld doordat een koper zich beroept op onjuiste informatieverschaffing of een gebrek.

Wat is jouw huis echt waard? Hoe bereik je potentiële kopers? Hoe kom je tot de hoogste prijs? Wat doe je wel en wat niet tijdens onderhandelingen? Hoe wordt het juridisch allemaal afgewikkeld?

Bij het verkopen van een huis komt heel wat kijken. Je kunt soms in een lang en ingewikkeld traject terechtkomen, waarbij kennis op veel verschillende terreinen belangrijk is.

MakelaarsHome is er om jou in het hele traject, zo goed mogelijk te begeleiden en te adviseren.

Meer informatie?

X

Snel berekenen wat
uw huis waard is?