Over ons

MakelaarsHome is een organisatie die zich sinds 2007 op diverse terreinen wil onderscheiden van andere makelaarskantoren. Wij kiezen voor duidelijkheid naar onze cliënten. Met die duidelijkheid bedoelen wij dan duidelijkheid op elk gebied, dus geen addertjes onder het gras.

Een ander punt waarin MakelaarsHome zich onderscheidt van haar concurrenten is, indien u ons een opdracht verleent tot aankoop of verkoop, u op elk door u gewenst moment deze opdracht weer kosteloos kunt intrekken (zgn. No cure No pay). M.a.w. indien u op enig moment, om wat voor reden dan ook, niet tevreden bent over onze dienstverlening, u deze kunt beëindigen, zonder dat daaraan kosten zijn verbonden m.u.v. eventuele afgenomen aanvullende diensten.

Gewoon duidelijk en voor iedereen geldend. Op deze manier kunt u er van overtuigd zijn dat wij altijd scherp zullen zijn op onze dienstverlening, wij houden u namelijk graag als cliënt.
 
Uw makelaar is zes dagen per week bereikbaar en beschikbaar voor bezichtigingen, ook ’s-Avonds voor u en geïnteresseerde kandidaten.

Meer informatie?

X

Snel berekenen wat
uw huis waard is?